omer urundul un emekli olma ihtimali 

kapat
  1. türk futbol tarihinin en sıkıcı yorumcusu omer urundulun yorumculugu bırakıp kahvede tavla oymaya baslama ihtimalidir. sağlıgı maşallah yerinde oldugu için uzunca bir süre gerçekleşmesi zayıf ihtimaldir.

o değil de bu belki olabilir; (bkz: trabzonspor un sampiyon olma ihtimali)
    #3713789 (tu kaka bana, 24.07.2008 16:30)
  2. içine bulunduğumuz kolektif uyum çağında sağlı sollu deplase ataklar gole çevrilemediği sürece söz konusu olmayan ihtimal. defansif varyasyonları da unutmamak lazım tabi.
    #3713801 (larker, 24.07.2008 16:31 ~ 16:32)
  3. şahsın en çok takık olduğu bloklar arasi baglantiyı elbirliğiyle sağlarsak belki de gerçekleşebilecek olan bir ihtimaldir.
    #3713832 (bedevix, 24.07.2008 16:36)
  4. (bkz: ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim)
    #3821244 (Sarp, 15.08.2008 10:18)
  5. ne yazık ki yoktur. zira ömer üründül zengin bir şahsiyettir ve yorumculuğu zevk için yapmaktadır böyle bir insan "hobi" olarak yaptığı bir işi bırakır mı sizce.
    #3821260 (bugsbunny, 15.08.2008 10:29)

© 2008 - uludağ sözlük

omer urundul un emekli olma ihtimali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. omer urundul un emekli olma ihtimali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omer urundul un emekli olma ihtimali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » son iyi oylanan entryleri » yalnizlik » vatandas riza » ekonomik kriz » entheogenic » sabahat akkiraz » lsd » gercekten » can sikintisindan 31 cekmek » intern » eski sevgili gitti tatar geldi » haykocepkin biz » izmiri izmir yapan ozellikler » x e koyayim sana bir sey olmasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yurume » ben seni arkadas olarak goruyorum » kulaga kupe olmak » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » rome » kalafat » regl kokusuna cozumler » treewalk » mutizm » ats2 » tiamat » the bear » arjen robben » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » betimle beni behcet