omer ulusoy 

/ 3
kapat
  1. tipik faşist, tipik ülkücü. "bizden değil" diyerek kendini temize çıkarma peşinde olan mhp'nin askerlerinden (!) biridir bu abimiz de. sözlükteki ülkücü dostlar (!) da kendisine sempati besliyor anlaşılan. devam etsinler. çıksınlar meydanlara, ogun samast denen zibidiyi övdükleri gibi övsünler potansiyel katillerini. onlar baş ve serçe parmaklarını kaldırmaya devam ettikçe biz de orta parmağımızla cevap vereceğiz.
    #3256165 (oneqeno, 11.04.2008 02:03)
  2. uzun süredir tanıdık geliyordu bu adam, sanki daha önce görmüşüm gibi. az önce farkettim, bizim zangief bu ya, sadece o tepedeki biraz saçı da kesmiş.
    ekleme: aynı şeyi benden önce irfy farketmiş, (#3253576), aklın yolu bir diyorum.
    #3256193 (regulus, 11.04.2008 02:13 ~ 02:16)
  3. nihayet yakalanmış kişi. 'vatan sağolsun' demiş bide yakalanınca. bu zihniyet varoldukça, bir üniversite kampüsünde rastgele, gözünü kırpmadan ateş edip sonuda da vatan sağolsun diyebilen insanlar oldukça yakalanmasının hiç anlamı kalmayan kişi. bu adam haberlerde çıktığı ilk günden beri, ürkütücü geliyor bana, ne sakal, ne dövme, ne silah sebebi. yüzündeki, içindekilerin yansıması olan ifade belki de. korkuyorum ben bunlardan. düşünme yetisini kaybeden, hiç düşünmeden insan öldürebilen, bide vatan, millet edebiyatı yapanlardan korkuyorum.
    lütfen sevmeyin vatanı, severken bu kadar zarar verebiliyor, bu kadar canileşebiliyorsanız, lütfen sevmeyin.
    #3256610 (yoko ono, 11.04.2008 10:19)
  4. tipiyle urkuten adam. freddy kruger bu adamin yaninda damat gibi kalir serefsizim.
    #3256620 (sharam paul, 11.04.2008 10:21)
  5. (bkz: faşist insan)
    #3256635 (maximus, 11.04.2008 10:25)
  6. fasist olamayacak kadar cahil olduguna inandigim kisi. neyse, fasist mi degil mi, necidir bilmiyorum. ama pek akilli olmadigina bahse girerim. madem boyle pis islere girip cikiyorsun, zaman zaman kacman gerekecegini, saklanman gerekecegini de bilirsin. eee o zaman niye alninin tam ortasina kocaman bir dovme yaptirirsin ? niye kel kafa ve sakal ile ortalikta gezersin ? karsidan 100 kisi gelse herkes ilk seni gorur !

edit: anadolu ajansi gectigi resimlerde omer ulusoy'un gozlerini kapatmistir. niye acaba ? biz yolda gorursek tanimayalim diye mi ?
    #3256837 (totiman, 11.04.2008 11:52 ~ 11:54)
  7. kafasinda kocaman kilic dovmesi olan ancak taninmamak icin sakalini kesmis kisi. cok zekice!**
    #3256869 (sharam paul, 11.04.2008 12:02)
  8. süper popüler adam.
    adam bir angelina jolie ve brad pitt çiftiyle aynı karede gözükmüyor mına koyyim, girmediği kare, hoş beşi olmayan
    siyasi kalmamış, hala tanımayız etmeyiz diyorlar ya ben ona gülüyorum.
    #3256875 (leblebi tozunun hastasiydim, 11.04.2008 12:05)
  9. HABERTURK'E GORE ANTALYA POLiSi ONU YAKALAMAK iCiN GiDEBiLECEGi YERLERE BASKiN DUZENLEMiS.

OMER ULUSOY'UN GORULEBiLECEGi YERLER DE SUNLARMiS;

" KOPEK EGiTiM MERKEZi " VE " HAMAM ".

--spoiler--
    Antalya polisi, iki ayrı ekip halinde Ulusoy'un gidebileceği yerlere aralıksız operasyon düzenledi. Dün de Havalimanı Yolunda köpek eğitim merkezine baskın yapan polis, eli boş döndü. Akşam saatlerinde ise ikinci ihbar üzerine polis yine harekete geçti. Ulusoy'un Altındağ MahallesiNDEKi BiR hamamda görüldüğü iddia edilmesi üzerine hamama operasyon düzenlendi. Ancak gizemli provokatör yine bulunamamıştı.
    --spoiler--
    #3257473 (judas, 11.04.2008 14:51 ~ 15:05)
  10. öğrenciyi öldürmek için ateş ettim demiştir. provakotördür. kimden emir aldığı belli değildir. ayrıca eğer gerçekten mhp'yle bağlantısı varsa ve bu işi onlarla beraber yaptıysa resmen satılmıştır. emsal olmasıni dilerim. uyanın lan adamların gözünde beş kuruş değeriniz yok.
    #3261002 (icimizdeki irlandali, 12.04.2008 13:44)
  11. an itibariyle adliyeye sevkedilen kişi.
    #3265227 (grand ekinoks, 13.04.2008 16:41)
  12. henüz ogün samast kadar popüler olamamış maşa.
    ogun samast başlığında 196 giri varken omer ulusoy başlığı halihazırda 66 giride. oysa ki fiziksel yapısı ve imajı itibariyle ogün samast'a 5 basar. ilgiyle takip ediyoruz...
    #3265238 (zulfikardarbesi, 13.04.2008 16:45)
  13. yakalandıktan sonra;
    "vatan sagolsun".

ilk ifadesinde ise;
    "oldurmek icin ates ettim". demiş suçlu...
    #3265991 (zulfikardarbesi, 13.04.2008 20:21)
  14. kendisinin yapısına bakarak adam öldürmek için silaha ihtiyacı olmadığını anlayabiliriz, zira ufak çapta bir dev bu abi.

kurtlar vadisi ne ise en az 3-4 hafta malzeme verdi henüz şimdiden, şu iskender in içerden çıkardığı tiplerden tekini ikiyle çarpsan direk bu çıkıyor zaten ortaya.

eylem ise tipik bir gözden düşürme eylemi; akdeniz üniversitesi rektörü üniversiteler arası kurul başkanı ve türbana izin vermeyen kişilerin başını çekiyor, olay çıkar gözden düşür suçu da diğer muhalefet partisi olan mhp ye at. eferim akp derin devlet tanımayız diyordunuz meğer en derinde siz varmışsınız.

buradan veli küçük = mr bison eşleştirmesine girebilir miyiz acaba?
    #3266049 (Disco Inferno, 13.04.2008 20:33)
  15. adamım, vahşi faşistim, vatan savunmacım.

hayret, daha emniyette türk bayraklı fotoğraflarını göremedik.oysa ki bir an önce fotoğraf çektirilip o bayrak çoğaltılmalı, tercüman gazetesi tarafından dağıtılmalı lan.

(bkz: genç ergenler rahatsız .mına koyim)
    #3266064 (waLking away, 13.04.2008 20:36)
  16. filmlerdeki kötü adamı süper oynayacak kişi. yaşı kaç bilmiyorum fakat ogün samast'ın abisi yakıştırmasını yapıyorum kendisine.
    #3266386 (sohodo, 13.04.2008 21:48)
  17. dövmesinde sadece zülfikar olmayan insan.
    http://www.internethaber....news_detail.php?id=136830
    #3269848 (cin cikartirken carpilan hoca, 14.04.2008 18:29)
  18. maşadır maşa...
    #3270228 (ispinoz, 14.04.2008 19:41)
  19. ulkuculer'in ısrarla dışladığı tip.

aynı ülkücüler, abdullah catli ve haluk kirci vb tiplere kahraman muamelesi yapıyor.
    peki, bu adamla abdullah çatlı arasındaki farkı biri bana izah etsin.

omer; sol görüşlü üniversite öğrencilerine kurşun sıkan biri.
    abdullah; sol görüşlü üniversite öğrencilerini iple boğan, kafalarına sıkıp ormana atan biri.

bence bu adamın dışlanmasındaki neden, sanırım alnındaki zulfukâr dövmesi olsa gerek. malum, ülkücüler alevi kesmi ideoloji ve inançları yüzünden pek sevmez.

bahcelievler katliami'ndan küçük bir kesit.

copyright; haluk kırcı...

--spoiler--
    "kapı açılır açılmaz içeri girdik. hepsini yere yatırdık. ne yapacağımız konusunda talimat almak için abdullah'a birini gönderdik. abdullah eter ve pamuk vermiş 'hepsini teker teker bayıltıp öldürelim' demiş. dışarı çıkıp, arabada bekleyen abdullah'la konuştum. 'evde öldürmek zor olacak. ikişer ikişer götürüp öldürelim dedim. 'olur' dedi. iki kişiyi büyük reis'in arabasına bindirip eskişehir yoluna götürdük. müsait bir yer bulup ikisini de yere yatırıp kafalarına ateş ettik. geri döndük. böyle zor olacağını anlayınca abdullah, 'tek tek boğalım bunları' dedi. bir tanesini zorla boğdum, diğer dördünü bu şekilde öldürmekte zor olacaktı. arkadaşları gönderdim. sonrada sedirin üzerinde bulunan dört kişiye yakın mesafeden ateş ederek mermilerin hepsin boşalttım. silahı da götürüp abdullah'a verdim."
    --spoiler--
    #3270358 (ederleziavela, 14.04.2008 20:05 ~ 20:28)
  20. konusulmasi gereken ne kadar husus olursa olsun gercek olan sudur ki omer ulusoy kimsesiz garibanin biridir.
    tipki diger onlarcasi gibi o da boyle dusmustur bu yollara.

ne kadar bok atani olursa olsun, ne kadar serefsiz medya tarafindan olayin kaynagi olan pkklilarla ayni kefeye konursa konsun, hatta hedef gosterilirse de gosterilsin onun yaptigi aciktir.

internete bakiyorum... bir suru site, bir suru laf. gerek uludag sozluk, gerek eksi sozluk, facebook gruplari, haber sitelerindeki yorumlar... coguna soyle bir baktim da, olayla hic ilgi alakasi olmayan insanlar sanki cok ilgililer gibi kritikler falan yapmislar, medya manipulasyonuyla.

omer ulusoy'a herkes bir bok bilmeden giydirmiste giydirmis agam. maasallah.

peki bu omer ne yapmis? provokasyon.

neyi provoke etmis?.. sozde sagci solcu kavgasini.

o gun ocalan'in dogum gunuydu. solcu diye anilan arkadaslar ellerinde bicaklarla, malum posterler ve bayraklarla yurtlari bastilar.

soru 1) burda provoke edilmeye ihtiyaci olan taraf elinde hicbir silahi olmayan ve kacmaktan baska caresi olmayan masum sivillerin mi?

bu boyle bir tarafa, biri omer'i aramis, belli. o da gelmis ocaktan mi, partiden mi nerden bilemiycem. bolucu tayfasina sikmis.

soru 2) bu pek kutsal medyamiz neden gercegi soylemiyor?

isine gelmiyor. tek kelimeyle bu kadar. sonra nemelazim, gercegi soylerler falan maazallah bu is washington'a kadar gider(!).

haluk kircilar, catlilar, fasolar, islamcilar, tursucular... bizim milletin gozunu oyle bir boyamislar ki gercegin disinda herseye bakiyorlar ve onu goruyorlar. desperado'yu izleyenlere burdan bira bardaginin disinda her yere iseyen adamin fikrasini nuktedan bir sekilde misal veriyorum.

ama gercek su ki provoke edilen orda kacanlar degildi, bizlerdik.

omer ulusoy kaybetti. hem abiler yuzustu birakti, hem de provokator oldu cikti arada. ama onemli olan bu degil, omer gibi yuzlercesi var.

onemli olan sonu tekrar tehlikeyi bize hissettirmemeleri. pkk'nin sehre inmesinden daha tehlikeli ne olabilir?

bu medyanin biraz serefi olsa bu kadar hayati bir meselede zavalli cahil bir adami hedef gostermek yerine gercegi gosterirdi.
    #3274387 (the godfather, 15.04.2008 19:06 ~ 19:22)
  21. (bkz: #3284970)
    #3284977 (zedx, 18.04.2008 02:19)
  22. şerefsizdir, hayvandır falan ama onu arkasından kovalayan 200 adet pkk sempatizanı itin hiç mi suçu yoktur?
    #3296282 (mta88, 20.04.2008 18:51)
  23. elinde kurusıkıyla nişan alan bir tip halkın kahramanı olma yönünde adım atmışama zekası ele vermiş kılıçman.
    #3296294 (criminal, 20.04.2008 18:53)
  24. garip sakallı, başında hz.ali kılıcı dövmesi ile hayvan -insan karışımı yaratık kişilik

ogun samastın mutasyon hali de denilebilir.
    #3471472 (My name is tjk, 30.05.2008 23:38)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

omer ulusoy başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. omer ulusoy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omer ulusoy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iddaa » ludovico » phil selway » sirinler » minaharker » serj sarkisyan » sictin sictin sicamadin sictin » yoldas ulu onder recep tayyip erdogan » misafir cocugun buz dolabindaki suyu dikmesi » ezan girmeyen yere yolsuzluk girer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games