omer koroglu 

kapat
  1. her akşam izmirde radyo 35de(89 0) saat 21:00 dan 24:00 a kadar güzel hikayeler,aşk ile ilgili hikayeler anlatan,izmir ve çevresinde oldukça sevilen ve insana duygu yogunlugu yaşatan programı ile herkesin takdirini kazanmış şahsiyet. programının adı da omer koroglu ile vesaire...

http://www.omerkoroglu.net/
    #356932 (pink_floyd, 19.06.2006 01:32 ~ 09.08.2007 01:35)
  2. 2 yıllık bir emeğin ürünü "Vesaire" isimli ilk kitabı 19 Nisan da başlayacak izmir kitap fuarındaki SODEV standında satışa sunulacak yazar. 3 günlük imza günü de olacakmış, ilgililere duyurulur.
    #3249850 (kobayashe, 09.04.2008 14:17)
  3. (bkz: ömer karaoğlu)
    #3249866 (zwystone, 09.04.2008 14:23)
  4. hayatımdaki en guzel hikayeleri dinledigim adam.

hic radyo dinlememe ragmen, acardim her aksam 9 da 12 ye kadar kapanir dinlerdim.
    her hikayesinde tuylerim diken diken olurdu...
    hani $u herkesin bildigi "kendine iyi bak" hikayesi falam...ilk onun programında duyuldu, izmirliler iyi bilirler.
    hincal uluc'un bu kadar harika denemeler yazabildigini onun guzel sesinden ogrendim.
    ve hayatıma yon veren kolejli kiz hikayesini...
    #3375196 (amaaslihepiyiydi, 09.05.2008 14:07)
  5. çok güzel hikayeler anlatıyor olmasına rağmen, kendi adıma konuşuyorum; pek fazla samimi bulmadığım bir zat. ama Allah için, ses tonu falan on numara. o yüzden kendisini dinlettiyor. ayrıca da teşekkür ediyorum kendisine, duygusal dünyama kazandırdıkları için...
    #3375335 (hypnogaja, 09.05.2008 14:39)
  6. istanbul fm de şu sıralar yayında olan ancak programın başlamasının üstünden yarım saat geçmesine rağmen sesini sadece reklam yaparken duyduğum zat.

bu adam konuşurken biri beni uyandırsın...
    #3504992 (bununicin, 07.06.2008 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

omer koroglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. omer koroglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omer koroglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senses tied » dewe » hassickdir » escinsel evlilige izin veren ulkeler » tuncay guney » hamilelik » doviz burosu » aycicegi yagi » gelecegin bi yuzyil sonrasi » erkek ezmesi » asilma fetisi » joventut badalona » pierre mardin » ecayip heyvanlara benziyirsen in plaket almasi » zihuatanejo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozlukte ya padisah ya da perisan olursun » anadolu karikaturculer dernegi » hayatin sozluk olmasi » zaman makinesi » citizen erased » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » sahibiye medresesi » yolcu yolunda gerek » cumhurbaskaninin cern ziyareti » metroda yuksek sesle sarki soylemek » kadin dunyasi zehirlidir » the visitor » uyurken baskina ugrayan teroristin dusunceleri » filozofil » bir musluman olarak bluevelve