omer ahlat 

kapat
  1. sorunlu atları süt dökmüş kediye çevirmesi ile bilinen emektar jokey. en bilinen örnekler sapkali kadin ve turactı.
    #3416360 (grand ekinoks, 19.05.2008 05:10)

© 2008 - uludağ sözlük

omer ahlat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. omer ahlat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omer ahlat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dengir mir mehmet firat » sarhos diyaloglari » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » es eksi iki » pazar gununden nefret etmek » stereotipi » ekolali » yuksek sadakat » daracik giyinen turbanli kiz » metabolik sanrilar » deadliest catch alaskan storm » nevroz » david hume » when a blind man cries » green cafe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hamit el sabah » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » kaan sezyum » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » ben bir water closet turuna cikayim » norotransmiter » isik universitesi » pamukkale universitesi » kelime salatasi » janine jansen » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » bir derdim var yasanmisliklari » sevilmedigini bilerek yasamak » what is your problem 2 » kazakistan milli futbol takimi