olympique lyonnais 

/ 2
kapat
  1. uzun bir aradan sonra şampiyonluğunu son haftaya bırakmış takımdır.
    #3389313 (grand ekinoks, 12.05.2008 21:51)
  2. bu sezon da şampiyon olarak eşeğin amına su kaçırma fiilinde ne kadar arzulu ve istikrarlı olunulabileceğini bir kez daha göstermiştir.
    #3410754 (fizikalibilitesice, 18.05.2008 00:14 ~ 11:35)
  3. üst üste 7. kez şampiyon olan takım. kendilerine oha ebenin .mı diyor, başarılarının devamını diliyorum.
    #3411576 (minder amiri, 18.05.2008 03:54)
  4. vaktizamanında p.s.g'ler, monaco'lar, marseille'lar avrupa'da fink atarken sistematik olarak yükselen, yükselişini istikrarıyla birleştirip başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen fransız takımı. 7. kez şampiyon olmuşlar.

(bkz: allah ıslah etsin)
    (bkz: bırak birazda kardeşler oynasın)
    #3411586 (rakimalboga, 18.05.2008 03:58)
  5. zevksiz ligue 1 in, oyunuyla zevk vermeyen takımlarından biridir...
    ayrıca şampiyonluğa ambargo koymuşlardır, o kadar kupayı kim ne yapsın yahu...
    #3857924 (surudenayrilanidealistkuzu, 23.08.2008 03:14)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

olympique lyonnais başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olympique lyonnais ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olympique lyonnais nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ugur kavuk » batmaya mahkum firma isimleri » alkislarlayasiyorum com » jump tv » natacha atlas » yaratici besiktas taraftari » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » beach party » kopush fm » ask a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games