oluyorum 

kapat
  1. öncelikle belirtmek isterim ki kafam gayet yerinde, alkol falan almadım.

gelelim konumuza;

evet ciddi ciddi ölüyorum.

hiçbir zaman leyla mecnun askına inanmadım. yani bir kulun baska bir kula böyle bir aşk duyacağına hiç ihtimal vermedim.

lakin, işin aslı öyle değilmiş arkadaşlar...

02.12 de bir entry yazmışım, (#941444). üstünden iki bucuk ay geçmiş.

gerçi ben bu derde düşeli asağı yukarı altı ay oldu.
    dikkatli okuyun: altı aydır fenayım arkadaşlar.

hala yemek yiyemiyorum mesela. uyku desen bu entry nin saatine bak anlarsın. gerçi bunları yazarken su an gülüyorum, şaşırmalardayım. içimden 'hey allah ım ne hallere düştük' diye geçiriyorum.

ya bir insan, hele ben (bu derde düşmeden önce beş sene boyunca tek bir kıza bile meyil vermedim) nasıl olur da bir insana bu kadar ask duyar, onu bir gün görmeyince çıldırır, kendinden gecer, yemin ederim anlamadım...

nasıl olur da bir insan tüm ömrünü baska bir insana endeksler, o insan için kendinden vazgeçer... hiç akıl karı bir iş değil.

kaldı ki ben, aşırı keyfine düşkün, değil kız için tüm dünya için bile kılını kıpırdatmayan bir adamım((adamdım))... ama onun için, sırf onun o yüzünde oluşacak olan saliselik tebessüm için...

tamamen paranoyak oldum...onun etrafında gördüğüm herkesten süphe etmeye başladım. bir gün birine bişey yapacağım diye korkuyorum, aslında çok kontrollü ve durgun bir adamım ama gücümün sınırlarını ben bile bilmiyorum ve kendimi zor tutuyorum...

işin enteresan tarafı, bugüne kadar bütün arkadaşlarım hep 'abi gecer, zamanla acın hafifler, yeni bir kız bulursun, unutursun' dediler... ama bırak hafiflemeyi aksine gittikçe daha kötü oluyorum. gerçi hala nefes alabiliyorum ama ben onsuz nefes bile almak istemiyorum...

yazdığım bu entry e bakıyorm da bu kadar dandik bir entry olamaz. her şey karışık. anlayan beri gelsin. ama bu halde ancak bu kadar çıkıyor. kimse kusura bakmasın.

sonuç olarak, size aşık olmayın demiyorum, ha olun da demiyorum. kafanıza göre takılın.

hala yürüyorum. inşallah yol bitmeden ölmem...
    #1341411 (cuthbert, 24.02.2007 04:45)
  2. hayko cepkinin son şarkısı.kim nasıl aa hayko mu dinliyosun iğrenç der bu şarkıdan sonra.sözler süper,müzik süper,hayko süper.

unutulur mu gökyüzü
    yitirir miyim bu gülyüzü
    birer birer neyim kalır geriye baksam da
    solar mıyım gündüz gece
    güneşim yoksa bu son hece
    teşhirlendi dudaklarım
    çocukken nasıl ağlardım

ne kaldı bak ellerimde
    biliyorum gülüyorsun
    her adımımda derine
    ölüyorum...

törpülenmiş tırnaklarım
    güçsüzdüm ben de avlandım
    her şeyim olmuş bilmece
    çözdükçe gördüm işkence
    bir başıma kaldım şimdi
    nerde hata yaptım bilmem ki

ne kaldı bak ellerimde
    biliyorum gülüyorsun
    her adımımda derine
    ölüyorum...
    #1675399 (agdistis, 22.05.2007 23:17)
  3. hayko cepkin'in tanisma bitti albümünde yer alan 3.41 süreli parça.
    #1682947 (tabuttamenemenyapanimam, 24.05.2007 23:02)
  4. hayko cepkin'in son albümünün söz olarak en iyi şarkısı. ilk albümündeki gibi hafif arabesk tatlar taşıyan şarkı..

zehirlendi dudaklarım
    çocukken nasıl ağlardım
    birer birer neyim kalır geriye baksam da...

çocukken nasıl ağlardık her birimiz...
    çok leziz olmuş çok...

sonradan gelen edit: bağımlılık yapıyor çok fena...
    #1688533 (beholderr, 26.05.2007 12:37 ~ 14:20)
  5. Ölüyorum tanrım
    Bu da oldu işte.

Her ölüm erken ölümdür
    Biliyorum tanrım.

Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
    Fena değildir...

ustu kalsin...

*
    #1703077 (beholderr, 30.05.2007 02:01)
  6. melodisini biryerlerden hatirladigim sarki, umarim bulur, srak diye suratina vururum...
    #1767408 (seybn, 14.06.2007 13:34)
  7. alt yapısıyla, sözleriyle "olmuş" şarkı. ben bu şarkıyla serenat da yaparım, akşam yemeğimi de hazırlarım, intihar da ederim. burdan hayko'nun gözlerini öptüm, şarkı değil başka bi şey bu. muhteşem.
    #2113700 (meviq, 11.08.2007 18:08)
  8. bir hayko cepkin şaheseri. pandomim tarzı bir alt yapının üzerine bu derece bunalım şarkı yapan bir şahıs olabilir mi sorusunu sorduran psikopat şarkı.
    #2120308 (selfless, 12.08.2007 21:11)
  9. gecmiş günleri düsünürken iyi bir fon müziği.

--spoiler--
    bir basıma kaldım simdi
    nerde hayat yaptım bilmem ki
    birer birer neyim kalır geriye baksamda
    --spoiler--
    #2145069 (tatlı su levregi, 16.08.2007 20:14)
  10. ölüyorum yavaş yavaş, üstelik acı çeke çeke. vücut dengem bozuk, kalbim ise paramparça, beyin ölümünün gerçekleşmesine çok az kaldı. doktorlar beni kurtaramıyor, diyorlarki kalbinin yarısı yok, bıraktığın yerden getir belki düzelirsin. hayır düzelmek istemiyorum. kalbimin yarısı bıraktığım yerde kalsın istiyorum. yavaş yavaş ölüyorum.
    #2145113 (strepto35, 16.08.2007 20:26)
  11. (bkz: hayko cepkin) in ha böğürdü ha böğürecek korkusuyla dinlenen şarkısı.
    lakin güzel şarkı ve hiç böğürtü yok.

- bi oktav bile mi?
    - yok abla vallaha...

(bkz: bunu yapan hayko olamaz)

(bkz: çok duygusal çocuk canım)

ha bir de bunca coşmuşken;

(bkz: ah ciğerimin köşesi)
    #2423493 (sıçtırtma lamasına, 03.10.2007 22:47)
  12. (bkz: haberin yok ben ölüyorum)
    #2423505 (BerAent, 03.10.2007 22:48)
  13. hayko cepkin' in scream atmadığı ender şarkılardan.
    #2423523 (peceteye recete yazan doktor, 03.10.2007 22:49 ~ 22:50)
  14. hayko cepkin'in konserinde yerinden kıpırdamadan söylediği şarkıdır, besbelli bir şeyler ifade ediyor adamcağıza..
    #2760465 (beholderr, 29.12.2007 00:04)
  15. duymamıştım bu sarkıyı daha önce. hayko cepkin de şarkı söyleme tarzı olarak bana pek hitap etmeyen bir şarkıcı. daha sonra benim için çok özel ve değerli biri sayesinde tanışmış oldum.

yukarıdaki entrylerde de yazılmış bağımlılık yapıyor diye. evet, gerçekten de yapıyor. hatta öyle ki sadece bu sarkıyı canlı dinleyebilmek için hayko cepkin konserine gitme isteği yaratıyor.

piyanolu altyapı süper. anlamsız bir mutluluk, bir ironi yüklüyor şarkıya. araba kullanırken, raporlarla boğuşurken veyahut camdan yağan yağmuru izlerken;

ne kaldı bak ellerimde,
    biliyorum gülüyorsun.
    her adımımda derine, ölüyorum...
    #2905624 (montajelemani, 27.01.2008 23:48 ~ 23:49)
  16. mükemmel şarkı.herkesin dinleyebileceği türden ve gerçekten de bağımlılık yapmakta.özellikle hayko konserlerinde söylerken ağlayıca insan daha bir deli oluyor...
    #2934102 (korlerulkesindeaynasatanadam, 01.02.2008 22:20 ~ 22:23)
  17. hayko'nun durduğu yerden söylediği en iyi parçası. acısı vardır herhalde.
    #3294470 (bi biskreme verdim, 20.04.2008 10:33)
  18. emoların en çok sevdiği hayko cepkin şarkılarındandır.
    #3294830 (metalikadam, 20.04.2008 12:30)
  19. sevgilinin anılarıyla dolan bünyenin var oluşunun, noktalar eklenince de bu varoluşun bitiminin birinci şahıstan anlatımı. hem ne demiş şair "sen ile dola dola sen oluyorum, bu kendimden vazgeçiş ile günbegün ölüyorum".
    #3501453 (tariktuna, 06.06.2008 10:54)
  20. daha sert bi ifadeyle "geberiyorum".
    (bkz: bir nükhet duru şarkısı)
    #3501456 (dunden sonra yarindan once, 06.06.2008 10:56)
  21. hayko'nun kanımca en güzel şarkısı. belkide şu an öldüğüm için bana öyle geliyo olabilir.

edit: şu an winampta 3 saattir bunu dinliyorum. sıkılmadım. bağımlısıyım.
    #3512870 (yazici, 08.06.2008 22:53 ~ 22:57)
  22. aralıksız günlerce dinelenebilecek bir şarkı.. sözleri, tuhaf melodisi.. anlatılmaz, tekrar tekrar dinlenilir ve eşlik edilir..
    #3805019 (duymakistemiyorum, 11.08.2008 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

oluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustune cul seren eski sevgili » viva la vida » erol yarar » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » seni sican seni » pazartesi sendromu » uludag sozluk un reklam almasi » kuran i yere atan kizin sonu » latah » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » prestij » street fighter 3 third strike » isin karaca » damdaki okuz » serhan acar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sensoryum » tal ben haim » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » sevmek mi » lilliputyen varsanisi » necirvan barzani » ocaktan sigara yakmak » elektroensefalografi » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » paran varsa kralsin yoksa yalansin » arjen robben » panic » gulsen » gimp » sabri sarioglu