oluye saygi gostermemek 

kapat
  1. mezarlıkta yapılan ahlaksız saygısızlıklardır. mezarlığın içine araba ile girip, hatta hız yapıp korna basılarak yapılan saygısızlıktır.

tenha diye yiyişmek için getirdiği kıza cep telefonuyla müzik çalarak yapılan saygısızlıktır.

diğer mezarın yanına geçmek için mezarın tam üstüne basıp geçerek yapılan saygısızlıktır.

(bkz: hepsine lanet olsun)
    #3785796 (dun gidecegim yarin geldim, 07.08.2008 23:07)
  2. şimdi mesela murat karayilan ölse ben tabutunu tekmelemek, hatta kurşunlamak için üstüne yüklü miktarda para veririm. saygı görecek ölü var, bir de saygı falan haketmeyen "gebermiş"ler var. arada uçurum var. her zaman ölüye saygı göstermek gerekmez dolayısıyla.

edit: mesela bunu kötüleyen hıyarın tabutuna da aynı şeyleri yapmak büyük zevk verir.
    #3785901 (Pulemjot Kalashnikova, 07.08.2008 23:32 ~ 23:53)

© 2008 - uludağ sözlük

oluye saygi gostermemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oluye saygi gostermemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oluye saygi gostermemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solipsizm » bugsbunny » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » mihrap dagi » chemical assault » demonoid » var misin yok musun » sevgilinin olmesi » gulseven yaser » gozu iste eli oynasta olmak » ozgur show » karbon » yaran msn iletileri » ben melamet hirkasini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alaydim elin elime » ergenekonu savunuyorum mutluyum » hemfuckirhemsuurlutospaga » mystery » yalanci smiley » ataturk dirilse olabilecekler » armutlu » caylakligi bitmis sozluk yazari » isvicre » antiochia ad tavrum » cobhc » 2008 kuresel ekonomi krizi » mandalina baligi » kaybetmek » eglenceye eslik edememek