olusu olan bir gun delisi olan her gun aglar 

kapat
  1. ölü insan artık gitmiştir,bu andan itibaren herhangi bir zarar getirmez ,ancak; manyakça işler yapan devreyi yakmış insan,yanındaki kşilerin başını sık sık belaya sokabilir şeklinde açıklanabilecek atasözüdür.
    #2870668 (naturalboy, 20.01.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

olusu olan bir gun delisi olan her gun aglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olusu olan bir gun delisi olan her gun aglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olusu olan bir gun delisi olan her gun aglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu cocuk okumas » nerede kalmistik » cuneyt tanman » persekusyon » milan osterc » yedi iklim » kurdun gelini » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » ekolali » beyaz show » erkek berberinin dirsege yaslamasi » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » sevgiliye cicek almak » aslinda bir konu var » che » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunahim ol benim » mta88 » hipokondriyazis » you keep me hanging on » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » beyaz melek » rock your body » temporarypeace » hepimiz eski sevgiliyiz » bl » askta cok ince hesaplar yapmak » indian » kulaga kupe olmak » rome » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi