olursun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaklasma toz olursun gecme pisman olursun
  2. ne olursun gel
  3. tas olursun
  4. gitme ne olursun
  5. icinden bir gul gecer ve sen gul olursun
  6. sen bende ben olursem olursun
  7. mutluluktan olursun insallah
  8. en fazla icimde olursun
  9. geberirsen yalniz olursun
  10. ruzgarimda grip olursun

© 2008 - uludağ sözlük

olursun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olursun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olursun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» face to face » ust paleolitik donem » serdar ortac » sivrisinekvekaranfil » suleyman yagci » bir football manager insani portresi » goatunheim » emperor yoshira » turan dursun » o canada » hocamiz varken baska bir isimle gorusmeyiz » plan yapmayin plan » almanlar golf oynayinca biz de oynamis sayildik » brisbane » veri tabani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayat kadini » uncertainty and doubt » je t aime moi non plus » kaplumbaga » kic deligi » euro 08 almanya maci sonrasi msn iletileri » extremist » turkcell in 3000 sms kampanyasi » gittin sanma » charlie christian » alberto korda » kemal kilicdaroglu » indoor sports » benjamin linus » hefeweizen