olursem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir gun olursem
  2. ben olursem
  3. olursem yaziktir
  4. ben olursem cok aglarsin ama
  5. sen bende ben olursem olursun
  6. bir gun olursem yalniz olecegim
  7. ben olursem aksamustu olurum
  8. olursem beni sana gomsunler
  9. olursem kabrime gelme istemem
  10. bir gun olursem vatan ugruna cal mehter

© 2008 - uludağ sözlük

olursem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olursem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olursem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disko krali » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » lens kullananlara tavsiyeler » ambassador » yildirim demiroren » tahta gibi kadin » sefa sirmen » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » ilya » signal » enrico experience » gobekli » phpbb3 » ncldlbz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aglamak » osurunca guller acardi yuzunde » kiz cocugu » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » saci makineye vurdurmak » ibne » kalbimi kirdin fredo » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » evin » mudahil » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » cigdem » hadis » zall misin yok musun » dead man s hand