olurdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz olsaydim orospu olurdum
  2. ogretseler alevi olurdum
  3. besiktas li olmasam antifenerli olurdum
  4. sanatci olmasaydim ressam olurdum
  5. ben erkek olsam kesin gay olurdum
  6. kiz olsam kesin lezbiyen olurdum
  7. ben kiz olsaydim kesin orospu olurdum
  8. futbolcu olmasaydim bakkal olurdum
  9. kadin olsam orospu olurdum
  10. uludag sozluk bir ilk olsaydi cok populer olurdum

© 2008 - uludağ sözlük

olurdum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olurdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olurdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucak gemisi yapmak » vatan » uludagsozluk » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » seytan ridvan » sonu guzel olan sarkilar » alinti » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » gecen gun yine sevisiyorum » ikinci bayezid kulliyesi » gheorghe hagi » ricky martin in kokainden olmesi » supermen » trakya universitesi » alphawezen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unutulmak » ne koyim » w6 » 1 4 yetmedi mi » turkculuk » hali bombardimani » orhan tv » jermaine defoe » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » bir derdim var yasanmisliklari » morgan de sanctis » yaran haber yorumlari » yasayan islam » platform moon » necati bilgic in mhk baskani olmasi