olur oyle bazen cagrisiverir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bazen huzun bazen senlik bazen konya bazen pendik
  2. olur oyle
  3. olur mu oyle sey canim aaa
  4. olur oyle arada
  5. olur oyle diyen psikolog
  6. oyle olmaz boyle olur
  7. tanim dedigin oyle degil boyle olur
  8. bazen kisa bazen uzun entry yazan yazarlar dernegi
  9. seksin bazen anlamsiz bazen hayatin anlami olmasi
  10. hayat bazen erken bosalmadir bazen de gec kalmak

© 2008 - uludağ sözlük

olur oyle bazen cagrisiverir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olur oyle bazen cagrisiverir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olur oyle bazen cagrisiverir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cehennem » otoerotikasfiksi » aslinda bir konu var » icimdeki deniz » torrent » canim evlenmek istiyor ulan » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » suisid » fox tv » araf » kimsenin sallamadigi yazarlar » yuzunde gulen bin parca » eritrofobi » firedod » masturbasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kemal sunal replikleri » futbol zevki » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » hepimiz eski sevgiliyiz » 3rd movement cadenza » tanri nin olmadigi yer » 2008 ekonomik krizi » metamorfoz » tby bursa bulusmasi » sanrisal bozukluk » masumiyet muzesi » gotu atmak » ben ve yalnizlik » herkes mi sevgilisinden ayrildi » puberte