olur olmaz entry ye kotu oy vermek 

kapat
  1. laf olsun torba dolsun seklinde oldugunu dusunduren olgu.. (#925046) bu entry ye kotu denmis.. (bkz: dumur)
    #926220 (calemityceyn, 29.11.2006 16:25 ~ 16:29)
  2. (bkz: alenen pervasızca eksi oylamak)
    (bkz: bir şiiri eksi oylamak)
    (bkz: doldurulan uktelerin eksi oylanması)
    (bkz: eksi oyla kendini tatmin et)
    (bkz: şarkı sözünü eksi oylayan zihniyet)...vs..vs..
    #926246 (sally, 29.11.2006 16:32)
  3. yukardaki entry me de kotu oy vermis.. eh guluyorum.. simdi bu online 97 kisinin icinde arayip bulmak var ama..neyse kalsin..

polat alemdar ligin alemi yok simdi.. * )
    #926276 (calemityceyn, 29.11.2006 16:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

olur olmaz entry ye kotu oy vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olur olmaz entry ye kotu oy vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olur olmaz entry ye kotu oy vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about olur olmaz entry ye kotu oy vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.