olur ole arada takmamak lazim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olur oyle arada
  2. atma lazim olur
  3. lazim olur diye bakiniz doldurmak
  4. para pusta lazim bana dost lazim
  5. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  6. bana bir baslik lazim o da bu gece lazim
  7. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  8. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  9. ben lazim o halde bana penis lazim
  10. takmamak

© 2008 - uludağ sözlük

olur ole arada takmamak lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olur ole arada takmamak lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olur ole arada takmamak lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mfo » lsd » kat » musta » prozopagnozi » sarkilardan akilda kalan cumleler » yetersiz tatar » blue card » benzemez kimse sana » nevroz » carmageddon 2 carpocalypse now » inonu universitesi » othello » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » katlanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » almanya » ernesto che guevara » besiktas kultur merkezi » kiyamet » solcu » justified » penis bankasi » seytan marka giyer » karisina kahvalti hazirlayan erkek » oy verme kriterleri » uludag sozluk un reklam almasi » oligofreni » geometri bilmeyen giremez » toby marks » bolot bayrishev