olur mu olur 

kapat
  1. beklenmeyen, fakat gerçekleşmesi halinde de çok da şaşırılmayacak olan olaylar için kullanılan söz öbeği.
    #2628599 (panicattack, 25.11.2007 17:35)
  2. benzer anlamlisi icin (bkz: olmaz olmaz deme olmaz olur)
    #2628609 (limon cicegi kolonyasi, 25.11.2007 17:38)
  3. gerçekleşmesinden umut kesilmiş olayların, yinede de olma ihtimali karşısındaki beklenti nidasıdır.

Hemen bir örnek verelim isterseniz.

"Uludağ Sözlük, "chat, geyik ve forum havasından çıkıpta, sözlük fırmatına girermi ?"
    Niye olmasın ki, milyonda bir ihtimal olsada "olurmu olur!"
    #2628627 (avsallar, 25.11.2007 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

olur mu olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olur mu olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olur mu olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih tekke batuhan karadeniz » buyukluk hezeyani » carriye roxalina » yaratici kufurler » adiadokokinezi » firca baget » galatasaray » physiologic autogynephilia » guzel yalan soyleyen arkadas » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » aydogan babaoglu » nevada universitesi » leave a comment » d bk » biruni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deseksualizm » pirpir » anket memis » ynglan » eglenceye eslik edememek » ibrahim kas » ne bileyim ben » puvedibuvi » paket mi olsun burada mi yersiniz » tuomas holopainen » ustu paris alti amsterdam » andromimetophilia » kurtlar vadisi pusu » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » cerea flexibilitas