olur mu boyle olur mu 

kapat
  1. hatirla sevgili dizi muzikleri albümünün #15 şarkısı..
    #2174930 (4ever pvd, 22.08.2007 00:55)
  2. (bkz: olur olur bal gibi olur)
    #2174945 (bucu, 22.08.2007 00:58)
  3. 1950 yılında 5. ayın 5. gününde saat 5'te, kızılay meydanı'nda * menderes iktidarına karşı düzenlenen mitingde atılan slogandır. aslında bildiğimiz plevne marşından bozmadır. bizim sosyaldemokratlardaki kızılırmak takıntısı sonucu (adında kızıl geçiyo diye midir nedir?) plevne marşı'nın başındaki "tuna nehri akmam diyor" dizesini "kızılırmak akmam diyor" yapmışlar. eh olsun uydu mu? uydu. bir de rivayete göre deniz baykal'ın menderes'in üstüne sıçradığı gün bu gündür.
    #2175310 (historiadeunamor, 22.08.2007 02:18 ~ 02:19)
  4. hatırla sevgili dizi müzikleri albümünde yer alan ve sadece 50 saniye sürdüğü halde tüylerinizi diken diken eden şarkıdır.
    #3144789 (kombinasyon, 15.03.2008 20:10)
  5. (bkz: olur mu böyle hasan)
    #3144795 (of anam nalan, 15.03.2008 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

olur mu boyle olur mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olur mu boyle olur mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olur mu boyle olur mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hilmi ozkok » serdar ortac » sol frame nin kahvehaneye donmesi » demiroren jimnastik kulubu » children of women » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » bush » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » gunluk dil » akil ile masturbasyon yapmak » yazarlarin quit mesajlari » ryan o reily » maldonado nun gol atmasi » sevket altug » bu aksam erkenden yatacagim yalani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akasha » medeni haklar » antonio graves » online store » sinavda surekli konusan gozetmen » var misin yok musun christina aguilera » pilavi elle yemek » kendi uktesini dolduran yazar » altizlara verilebilecek isimler » vega » tamirci ciragi » senin tespitin sana benim tespitim bana » yol arkadasi » tasdelen karakol baskini » 43 tane online yazar gormek