olur mu acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  2. 8 olur 9 olur dana buyur okuz olur
  3. sevda gecer yalan olur sonra sokar yilan olur
  4. tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur
  5. o da olur hepsi olur yeter ki ozunde sevgi olsun
  6. acindirirsan arsiz olur aciktirsan hirsiz olur
  7. ayar yeme iz olur beyaz giyme soz olur
  8. nazar etme ne olur calis seninde olur
  9. nazar etme ne olur calis senin de olur
  10. nazar etme ne olur kredi cek senin de olur

© 2008 - uludağ sözlük

olur mu acaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olur mu acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olur mu acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entheogenic » favori ayna » bulusmak istemeyen sevgili » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » otoklav firini » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » nick alti entry yazicisi » guitar asylum » yaran msn nickleri » deli bozgun dolu dizgin » la cenerentola ouverture » tivordiyznak » separasyon anksiyetesi » iski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altizlara verilebilecek isimler » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » borsa dusunce uzulen yurdum insani » parakrin etki » vladimir askenazi » kolada gecesi yaratiklari » slovenya » kasaba fotograflari » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » vatandas riza » parafazi » psikasteni » almanya da yasayan turkler