olur be 

kapat
  1. 3. nesil bir çaylak*
    (med cezir, 18.07.2006 19:17)
  2. * * bir sözlük yazarı.* kendisinin nicki oldukça yoruma açık. ne olur? olursa neden olur? gibi saçma soru ve esprilere maruz kalması bakımından şimdiden sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesine davet ettiğimiz yazar.
    (kacak kelebek, 20.07.2006 19:28)
  3. benden 15 gun sonra doğarak asrın hatasını yapan kardesim, can dostum, aretim*. Ayrıca turkiye futbol liglerinin en erken atilan golunde imzası bulunan futbolcu kişilik. Kendine garip bir nick secmiştir, sebebini kendi bile bilmemektedir.
    (ofkeli kalabalik, 20.07.2006 23:24 ~ 23:29)
  4. (bkz: olmaz)
    (can, 20.07.2006 23:25)
  5. bu saatte bıkmadan usanmadan trivia kastığımız, sağlam muhabbetli, nazik ve bilgili yazar.
    olur ya da olmaz orasına karı$mam.
    (hadiii, 24.07.2006 04:28)
  6. çok güzel bir insan.
    (dabaddah, 30.12.2006 19:11)
  7. Türk futbolunun gelecek vaad eden yıldızı. Aynı zamanda hayatında hiç Blind Guardian dinlememesine rağmen konsere gitmek için en fanatik BGciden daha isteklidir.
    (ofkeli kalabalik, 11.04.2007 05:10)
  8. doğum günün kutlun olsun dediğim sözlük yazarıdır. en kısa zamanda aramıza dönecektir.
    (ofkeli kalabalik, 05.05.2007 00:52)
  9. mahlası da pek bi güzel...

-olur dimi... olur be...oluuuur oluurrr..
    (balyancho, 18.07.2007 23:21)
  10. türkiye isyan birliği'nin lideri olacak kapasiteye ve bilgiye sahip karizmatik yazar.
    (ofkeli kalabalik, 03.08.2007 06:05)
  11. izmir'de yaptığım hiçbir zirveye gelmeyerek ayıp etmiş filozof kişilik.
    (markasiz, 23.02.2008 17:11)
  12. işi sebebi ile zirvelere katılamayan özenti filozof. zira uyuması gerekir garibin. ayrıca ek olarak;

hepimiz filozofuz. *
    (olur be, 23.02.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yapilmis en aptalca dalginlik » pinarbasi nin tarihi eserleri » suleyman demirel » koncinalar » schizo » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » buji » dilek celebi » mehmet emin ay » mc derbeder » gyrados » agizdan kan gelmesi » tansu ciller » mihail gorbacov » alevionline » pasinler in tarihi eserleri » oldboy » trailer » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » resat calislar » dugun bitimindeki ilk sozler » coitus interruptus » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » kozalak abi » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » bir yabanci dil olarak giyinmek » erman toroglu » ikinci olmak » su uyur ibne uyumaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa