olunuzu dirinizi her gun birinizi bir gun hepinizi 

kapat
  1. pkk karsiti slogandir.
    (bkz: bir gece ansizin)
    edit> eksileyen yaratik, senin de siran gelecek hic merak etme.
    #3700715 (bairam hoshtempo, 22.07.2008 03:59 ~ 04:24)
  2. pkk köpeklerini "gerilla" diye telaffuz eden, pkk'ya destek veren, pkk'nın varlığına göz yuman, pkk'yı seven okşayan herkese karşı kullanılan slogan.
    #3700722 (maX JacK, 22.07.2008 04:04)
  3. (bkz: pkk li da olsa insan insandır)*
    #3700723 (potansiyel mefta, 22.07.2008 04:05)

© 2008 - uludağ sözlük

olunuzu dirinizi her gun birinizi bir gun hepinizi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olunuzu dirinizi her gun birinizi bir gun hepinizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olunuzu dirinizi her gun birinizi bir gun hepinizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hep 17 yasindayim » siz mustafa kemal in torunlarisiniz » rc lens » topraga dusen » 29 agustos 2008 manchester united zenit maci » schizofrenne » kinix » pratisyen » kiskanclik » sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games