olunce bocek olacagini zanneden ateist 


kapat
  1. bu ateistimiz diğerleri gibi ölmeyeceğine değilde öldükten sonra böcek olarak geri geleceğine inanan ateisttir. ölüp bir böcek olarak geri gelecek (bkz: ateist comeback), kırlarda bahçelerde pır pır uçacak, kızların naif bedenlerinde cik cik ötecek, çiçeklerden polen toplayacak belkide. veya bokböceği olup boklu deryalara doğru süzülür. velhasıl çok mutludur bu insan.
    #3320066 (bildiginandaval, 26.04.2008 02:22)
  2. (bkz: yaran başlıklar)
    #3320075 (alone with everybody, 26.04.2008 02:25)
  3. cennete gittiğinde memeleri yeni tomurcuklanmış hurilerle ziyafet yapacağını sanan erkek muslumandan fazla farkı yoktur.
    #3320077 (oneqeno, 26.04.2008 02:25)
  4. yaşarkende böcekten farkı olmadıgından hayatının rutin devam edecegi gibi tek farkının biraz sıcaga alışması gerektiginin bilincinde olmayan ateisttir.*
    #3320095 (hodri meydan, 26.04.2008 02:29)
  5. böcek yiyen canlıları pek seveceğini düşünmediğim ateisttir. öldükten sonra böcek olduğu dakikada kendini bilmez bir hayvan tarafından mideye indirilirse kendisine yazık olacak ateisttir ayrıca.
    #3320114 (siham i kaza, 26.04.2008 02:34)
  6. ölüp, obur dunyayi soyle bir kolacan edip de geri gelenlerin bu engin tecrubelerine dayanarak kafa yaptiklari ateisttir. zira kendilerinin, cennetin en manzarali kosesinde yerleri ayirtilmis durumdadir coktan.
    #3320115 (oneydilan, 26.04.2008 02:35)
  7. bu seferde ölünce insan olmayı dileyecek, sabırla birisinin üzerine basmasını bekleyecektir.
    #3320181 (siyahdalya, 26.04.2008 02:59)

© 2008 - uludağ sözlük

olunce bocek olacagini zanneden ateist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olunce bocek olacagini zanneden ateist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olunce bocek olacagini zanneden ateist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne nin sizi hep sevmesi » imperial warrior » akredite olmak » grand ekinoks » ataullah el iskenderi » otobus duraga yaklasirken yasanan binme gerginligi » ways of seeing » google ofke kontrolu » lexi love » sinani da al git » c9 » entelektuel kiro » cok guzel hareketler bunlar » cepheden cepheye golf topu firlatan asker » sehit degil gazi degil ne ulan it » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hulya avsar in turkiye nin en zeki kadini olmasi » sivrisinekvekaranfil » daniel gonzalez guiza » buyuk takimdan giden futbolcunun kaptan yapilmasi » saw 5 » insallah » animal farm » atari salonlarinda orjuken cekmeyi ogreten abiler » turkcell in 3000 sms kampanyasi » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » smiley » mehmed uzun » mystic queen » yuriko omega » ciddi olarak ajdar hayrani olan insan formu