olunasi 

kapat
  1. bir diger sozluk fiksi. fiks bir bakınızla birlikte yazılası.

bir digeri icin (bkz: denilesi).
    #3110345 (seconddimension, 08.03.2008 13:55)

© 2008 - uludağ sözlük

olunasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olunasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olunasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook taki fotograf yorumlari » bunu kaldir » magnifique » kadinlarla ilgili gercekler » july » gecee » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » olum vurusu » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » selpak marka kagit mendil » bir garip rap » star wars » her zaman daha iyi » ali ihsan sabis » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » soza » zuvvar » kati kurallarla guvenli arama » var misin yok musun » sozluk yazarlarinin itiraflari » terk i diyar » ilginc diyaloglar » tutmus iddaa kuponu » izlanda » coconut tequila » devamli bel alti baslik acmak » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » pozitif milliyetcilik » also sprach zarathustra