olumun konumu 

kapat
  1. edip cansever şiiri.

ölüsünün ağzında bir düzlüğün ölüsü
    ben kendimi isterim her yerdeki bir yerde
    ayak bileklerimin üstünde iki kıvrım
    unuttuğum bir şey var, onun içinde
    ve yadırgadığım. ben kendimi taşırım
    içinde olmadığım bir güne
    bir yaprak biçiminde - boşluksa tırtıl -
    bir de işte tek kalmanın acısı, bir de
    nemli toprakta yüzükoyun
    yokluğuma kar biriktiren yazla birlikte.

imgesiyim ölümün.
    #1353194 (vernon sullivan, 27.02.2007 01:14)
  2. o sonsuz uykuyu beklerken, ete kemiğe büründürülmüş her bir ruh "bir müştemilatız, ne garip bir kelime di mi bu?" demekte. imgesiyim olumun zahir. hipnoz şak şak dediğim an bitecek. şimdi çocukluğuna inelim:

imge çözüldükçe derinleşmekte. kuyu. kova sadece bir burç değil. ölüm. ölü. öl. kendini parçala ve böl. ki kendine ihtiyacın kalmayacak, imgen yankılanacak. salan okunup, namazın kılındığında annen kulağına fısıldayacak: tamam geçti yavrum, geçti, bak, her şey bitti. her şey bitti, şimdi oradasın, onun yanında, telin kopmadığı, ahengin ebediyen kesilmediği o yerde.

(iç ses: ellerimi şaklattığımda uyanacaksın demişti, nolur şaklatma şimdi, ben burada o kadar mutluyum ki)

gerçek olduğu yönünde spekülasyonlar üretilen dünyada iki el: şak şak!
    #3477814 (oyuncakdunya, 01.06.2008 11:28)
  3. "..herkese bir bakisi var olumun
    olum gelecek ve senin gozlerinle bakacak.."
    #3477870 (cehennetlik, 01.06.2008 11:46 ~ 06.06.2008 12:53)

© 2008 - uludağ sözlük

olumun konumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olumun konumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olumun konumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hydrofoil » smiley » surgun gibi masallarda » zengin kulturlu mutevazi guzel kiz » fatih terim in galatasaray a gelmesi » kendin sic kendin ye » richard ramirez » teenage mutant ninja turtles » channel surfing » radyo limon » ruger gp 100 » taraf » mayis ayinin ikinci pazari » red arrows » osman pamukoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acemisinden ankara notlari » marvelous things » manita » hep bunu yapmak istemisimdir » muhterem fil » herkesin cok mutlu sandigi mutsuz » besinci nesil » pero » unintented » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » queensland » sozlukte sazan avi » aktutun karakoluna golf sahasi dikmek » coche » life with louie