olumsuzlerin tanrisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olumsuzlerin mezari olmaz
  2. bereket tanrisi vs bekaret tanrisi
  3. not tanrisi
  4. ask tanrisi
  5. bir misir tanrisi
  6. pisuvar tanrisi
  7. tanrisi olmayan din
  8. sineklerin tanrisi
  9. turkler in tanrisi
  10. bulmaca tanrisi

© 2008 - uludağ sözlük

olumsuzlerin tanrisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olumsuzlerin tanrisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olumsuzlerin tanrisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» herkes vatanini sever » ummet celik » sinestezi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » west » yugoslav futbolu » psikofarmakoloji » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » gozyaslarimizi bitti mi sandin » nazli yarim emo olmus » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » tiris » annebenpenguenoldum » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » life in technicolor » puerperal psikozu » karpuz getir yiyeyim » cat » otistik dusunce » pseudologia phantastica » hiperparatiroidi » vw beetle da nazi marsi dinlemek » histerik anestezi » kazakistan milli futbol takimi » ofidofobi » 1232 » frank gambale » eritrofobi » fox tv