olume care yok 

kapat
  1. azeri (bkz: yuhu) grubunun aynı adı taşıyan kasetlerinin isim parçası.

ömrüm kısalıyor hissediyorum
    daldım hayale birden
    çok yıllar yol aldım
    geçmiş yıllardan ders aldım
    her zaman düşünürdüm ben
    bu alem ebedidir ben de ölmem
    nedir benim korktuğum
    varlığın veya yokluğun
    varlığın korkusunu görürüm
    yokluğa dogru giderim
    her zaman düşünürdüm ben
    bu alem ebedidir ben de ölmem

çok gezdim dolaştım
    sahillerde iz bıraktım
    çöllerde susuz kaldım
    her dem aç her dem tok
    yollar uzun sabrım çok
    bir ölüme çare yok
    ömrüm kısalıyor hissediyorum
    hayatın manasını bilmeden
    geldim aleme neden
    alemden nereye gidiyorum..

hamiş: türkçeleştirilmiştir.
    #1297797 (fena halde leman, 13.02.2007 10:37)
  2. orjinal sözler. aslında orjinalmi bilmiyorum nette dolanır iken rastladım *

Ömrüm kısalır his edirem
    Daldım hayale birden
    Çok yıllar yola saldım
    Geçmiş yıllardan ders aldım
    Her zaman düşünürdüm ben
    Bu cihan ebedidir ben de ölmerem
    Nedir benim korktuğum
    Varlığın veya yokluğun
    Varlığın korkusun görürem
    Yokluğa dogru gedirem
    Her zaman düşünürdüm ben
    Bu cihan ebedidir ben de ölmerem
    Çok gezdim dolaştım
    Sahillerde iz bıraktım
    Sehralarda susuz kaldım
    Her dem aç her dem tok
    Yollar uzun sabrım çok
    Bir ölüme çare yok
    Ömrüm kısalır his edirem
    Hayatın manasın bilmeden
    Geldim cihana neden
    Cihandan hara gedirem
    #1328580 (Sıfırın Altında, 20.02.2007 23:42)

© 2008 - uludağ sözlük

olume care yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olume care yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olume care yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kingda ka » kawakita saruin » kanuni sultan suleyman » mikrosefali » wynonie harris » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » kuzu devirmek » dalgali uzun sac » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » akagi » bu cocuk okumaz » illidan stormrage » give a fuck » bordomavi net » paranoid sanri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ipt » universitede okudugu halde oss ye girmek » yurume » landau kleffner sendromu » asik oldugunu herkese soylemek » kizil » yavsak sozluk yazarlari listesi » lsd » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » fabala » mustafa » www wwwwwwwwww www » psikasteni » gercegi degerlendirme yetisi » beksav