olumden sonra yasam oldugunu iddia etmek 


kapat
  1. aklı kullanmamaktır.

    bazıları ölecektir, toprakta çürümesine bile mahal vermeyen bir camız gelecek, üzerine edecektir. sıcacık. mis.

    olayın hepsi bu.

    (bkz: bu nasıl kanka)
    #3386313 (izam, 12.05.2008 03:17)
  2. "sizin için yok, bizim için var" diye cevap verilecek iddiadır.

    (bkz: ömer baba tarzında entry girmek)
    #3386314 (ruizim, 12.05.2008 03:17)
  3. (bkz: beklemekteyim)
    #3386315 (chaotic good, 12.05.2008 03:18)
  4. gittim gördüm kötü haberler var dediğim iddiadır. valla hayat mı değil mi bilemem. bayağı sıcak olduğunu söyleyebilirim ama. tanıdık olmasa ölüyordum lan.
    #3386320 (www wwwwwwwwww www, 12.05.2008 03:19)
  5. insan denen hayvanın ilginç özelliklerinden biri daha... kimi ölümden sonra bir hayat olduğuna inanır ve ona göre davranma çabasına girer. kimi bilime inanır. bilim kendi ürettiğidir. bilim somuttur. bilim yeri gelince çürütülebilendir çünkü. eskiden beri böyledir bu insan hayvanının tavrı. kimi tanrıya inanır, görünmeyen bir tanrıya... kimi helvaya inanır... helva kendi ürettiğidir. helva somuttur. yeri gelice tanrı olur hevla, acıkınca gıda... sindirince boşaltılır... sonuçta o da somuttur. çürümüştür ama somuttur. helva yeniden üretilebilir. çünkü çürütülen bilimsel tespitin yerine yenisi üretilebilir. helva bilimsel bir olgudur. ama tanrı öyle mi?
    insan işte... kimi allaha tapar, kimi somuta.
    insan ilgiç bir hayvandır. ölüme inanır da hayata inanmaz kimi.
    kendi yapamadığına tapmaz.
    #3386357 (tutiimucizegu, 12.05.2008 03:32)
  6. (bkz: olum kasifleri)
    #3386715 (galapagoslu iguana, 12.05.2008 10:52)
  7. ilahi din kabul edilen bütün dinlerin ve dolayısıyla kitaplarının bulunduğu idda.
    #3386720 (hedwig, 12.05.2008 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

olumden sonra yasam oldugunu iddia etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olumden sonra yasam oldugunu iddia etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olumden sonra yasam oldugunu iddia etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag insaat » escinsel danisma hatti » yaran yanlis okumalar » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » hamso » kecilerin prezervatif kullanmasi » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » rat salad » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » muktedir » hukuksal danisman » ryan o reily » zehir » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gizemli yazar » vega » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » scarified » alkolle kadin arasindaki benzesme » pes 2008 » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » dagdan gelmis ayi » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » kesmir » disko krali » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » benfica » hos sohbet