olum tehlikesi 

1. yüksek gerilim hatlarında, kuru kafa işaretinin bulundugu tabelanın altına yazılan uyarı cümlesi.
    #218686 (MaRTyNs, 07.05.2006 14:04)
  2. (bkz: inşaata girmek tehlikeli ve yasaktır)
    #218690 (piano-foRte, 07.05.2006 14:06)

© 2008 - uludağ sözlük

olum tehlikesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olum tehlikesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olum tehlikesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lisa garland » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » vur ha vur » hidradenitis suppurativa » bas agrisi » sener eruygur » abuli » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » fethullah gulen » sozlukten kiz indirmek » universiteye otobusle giden insan » siyah kan » umit karan fatih tekke yildiray basturk » the zephyr song » on your own » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan gonul dostlari » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » depresyon » ozledim » ceza mahkemesi » kenan dogulu » caylakken 40 karakter siniri » agalmatophilia » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » aczimendi » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » terzi » acz ve fakr » jim root » universiteye minibusle giden insan