olum sonrasi taziye entryleri 

kapat
  1. Ölüm kötü bir $ey..yakında ya$adım..2 ay önce..en sevdiklerimden birini kaybettim..artık yok, gitti tonton'um..çok üzüldüm, çok ağladım, kendimi paraladım..geçti..içimde kor kalan sızısı var yadigar..hayat devam ediyor, allah sabrını veriyor..sürekli oturduğu yere bakıyorsun, yatağının yerinde olan ba$ka bir e$ya yokluğunu unutturmuyor evet..içinden sızısı geçiyor ve gidiyor, hayat mücadelene kaldığın yerden devam ediyorsun..

Ben anneannemin öldüğü gün kimler ba$ sağlığı diledi hatırlamıyorum bile..cenazede de öyle..sürekli birileri gelip gidiyor ba$ın sağ olsun diyor..te$ekkür ediyorsun kim olduğuna bile bakmadan..acınla sen varsın sadece..gerisi umurumda bile değil..

$imdi bakıyorum ditty karde$imiz genç ya$ında vefat etmi$..hayatı kısa bir yerinde bırakıp gitmi$..ardından yüzlerce aynı tornadan çıkmı$ entry;

"tanımasam da ölüm haberini aldığım en yakınımı kaybetmi$ gibi olduğum.." vs vs..

Yok anam o kadar değil i$te..en yakınını kaybetmi$ gibi olmak bu kadar kolay değil i$te..bu kadar acıyı hissedip de oturup sözlük ba$ında ":( en yakını kaybettim çok canım acıyor" olmuyorsun i$te..sikinde bile değil o an sözlük, ba$lıklar, entryler, yazarlar..samimiyetli olun biraz canımı yiyin..evet genç bir ölüm olması üzücü, evet her ölüm erken ölüm ama kimse ailesi sevenleri kadar üzülemez..bırakın bu i$leri lütfen..sanatçı cenazesine gitmi$, siyah gözlüklü samimiyetsiz insanlar gibi görünüyorsunuz "uludağ sözlük ailesi dayanı$ması" kisvesi de garip duruyor..

Entry yazmadan bir $ey hissedemiyor musunuz kuzum siz? Oraya "allah rahmet eylesin" yazmazsan allah rahmet eylemeyecek mi cem'e? Sabahtan beri bir tane tanıyan adam gelsin bir $ey yazsın, rahmetli neden ölmü$ ne olmu$ bir $ey desin diye bekliyorum, yok..kusura bakmayın siz kendinizi böyle ifade edebiliyor olabilirsiniz ama bana garip geliyor.."sana yaranmaya çalı$mıyoruz dallama" diyebilirsiniz, sizin tercihiniz, ben sadece bana hissettirdiğinizi söylüyorum..

Hakkında "tanımıyorum ama.." dı$ında söyleyecek bir sözünüzün olmadığı biri için yeri geldiğinde $iirler bile yazacak kadar duygusal iseniz saygı duyarım entry yazmadan da aynı acıyı hissedebilen üzülebilen insanların da olduğunu bilin derim..

Yarın hanginiz hatırlayacak ditty'i ya da ak$am hanginizin aklında olacak?

Hı?
    #3681479 (alwayssleepy, 18.07.2008 11:58 ~ 12:00)
  2. gerekli entrylerdir.

benim de anlamadığım bir nokta var. birkaç yazar arkadaşın yazdıklarını okuyunca görüyorum bunu. ditty için baş sağlığı dilemek neredeyse suçlanacak bir olaymış gibi düşünülmeye başlanacak. tamam, ölüm çok acı bir şey, belki de fazlasıyla hisettiğiniz bu acı yüzünden bütün bunları yazıyorsunuz. anlayabiliyorum, suçlamıyorum da. ama bir 'allah rahmet eylesin', 'başımız sağolsun' diye entry girmek neden bu kadar rahatsız edici bir şey olsun ki? bu sözlükte birbirini tanıyan, tanımayan binlerce yazar var. ditty'i yakından tanıyanlar tabiki de acıyı daha çok yaşayanlardır. fakat entrylerini beğenerek okumaktan başka bir ilişkisi olmamış yazar arkadaşların baş sağlığı dilemeleri de, 'samimiyetsizsiniz!' 'yapmacıksınız!' diye tepki gösterilecek bir duruma dönüştürülmemelidir. ve şahsi görüşüme göre ditty arkadaşımızın vefatı sonrasında diğer arkadaşları böylesine rencide edici entryler de girilmemelidir.
    #3681550 (oblomov, 18.07.2008 12:13 ~ 12:25)
  3. samimiyetsizlik akar.
    #3681553 (zenci nicki, 18.07.2008 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

olum sonrasi taziye entryleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olum sonrasi taziye entryleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olum sonrasi taziye entryleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekle bizi istanbul zirvesi » 1807 » 1 eylul 2008 besiktas konyaspor maci » fuzulee » olimpiyat mesalesiyle sigara yakmak » yaran olaylar » yazar burda sevgiliye seslenmis » haftalik iddaa tuyolari » kizlarin top sektirmesi » gizgempac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games