olum orucunun sevap yonu 

kapat
  1. f tipi cezaevlerinde son 1 yılın tartışması.
    #3547453 (chirurgus, 16.06.2008 22:30)
  2. ölüm orucunun son 1 yıldır devam etmeyen bir eylem olduğundan habersiz yazarların dışkıladığı tema.
    #3547492 (meredith, 16.06.2008 22:37)
  3. (bkz: dalga geçmeyi beceremeyen insan modeli)
    #3547523 (kisil, 16.06.2008 22:42)

© 2008 - uludağ sözlük

olum orucunun sevap yonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olum orucunun sevap yonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olum orucunun sevap yonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir anda » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » sen hep belki dedin » lost » 1905 » kurtlerden nefret etmek » britney spears » yaran cep telefonu mesajlari » lamba » n f k com » uc bes kisi » turkiye » ozgurcan ozcan » ben kimim » maslak opet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tas » ask » miss me blind » samimiyet » tiberian sun » maimonides » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » etkilenme sanrilari » favori uludag sozluk yazarlariniz » tarik ziya ekinci » randy marsh » baslik entry ve nick uyumu » alev korun » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek