olum mu ne bulus 

kapat
  1. ferit edgu tarafından derlenen abidin dino'nun hastanede geçirdiği günlerini anlattığı ve orada çizdiği 7*resimden oluşan bir derleme.
    kitap, adını dino'nun ölmeden bir gün önce defterine karaladığı kısa notundan alır.
    (cikarinbeniburdan, 15.01.2006 16:59 ~ 10.03.2006 01:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » alesta personel » surekli yatma istegi » insan bunyesine en agir gelen muzik » dilek onder » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » sari yazma » omuzda gorunen sutyen askisi » sehrekustu » sanatsadim » bir omur tuketip mutlu olamamak » eksi » haydi gel bizimle ol » darende nin tarihi eserleri » agaclarla konusmak » mehmet emin ay » 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » gulu seven dikenine katlanir » josef levon capan » ninetales » ikinci olmak » tabu diyaloglari » sacma ama oyle » adana muzesi » kendi osurugu ile uyanan insan » sondaj muhendisligi » sovalye gul un vazifeleri » kamasutra denedim begenmedim » halkin prensesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa