olum haberlerinin gelismelerden duyurulmasi 

kapat
  1. feci rahatsızlık verici durumdur.

durun amk. biz de insanız, tamam biz de üzülüyoruz insan ölümüne. hele hele bir şekilde aynı ortamı paylaştığımız kişinin ölümüne.

ama ne gerek var!

gece gece bir garip oldum. hiç tanımam kimdir ditty, bir tek yazısıyla dahi karşılaşmadım. ama üzüldüm çok, tutamadım gözümden akan yaşları!

başlığına gidip methiyeler düzecek değilim. ailesine, tanıyanlarına, sevenlerine, sabır dilemekten başka bir şey gelmez elimizden zaten.

rica ediyorum, ölüm haberleri duyurulmasın gelişmelerden. başlığına yazın, kendisini tanıyan, merak eden bakar zaten. görür. kendisini tanıyan vefat ettiğini bilir zaten. kendisini tanıyanın zaten şu an burda işi olmaz. ailesini teselli ediyordur şimdi, onu teselli ediyorlardır bir yerlerde.

rica ediyorum, tekrar kalbim ağrımasın bu şekilde. ağrıtmayın kalpleri...
    #3680292 (adiyamania, 18.07.2008 01:08)
  2. bu büyük aileden birinin eksilmesi durumunun duyurulmasıdır. kimi mantıklı bulur, kimisi de gereksiz. iki tarafın da mantıklı açıklamaları olacaktır elbet.

amma velakin ne gerçekten kaçabiliriz, ne de göz yumabiliriz. kim olursa olsun rahmetlinin ardından bir "allah rahmet eylesin" demeyi çok görmemeliyiz. bunu diyebilmek için de bilmek durumundayız. ölümünün üzerinden reklamını yapan yok, o yüzden sakıncası olmadığı kanaatindeyim.
    #3680334 (WoLF, 18.07.2008 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

olum haberlerinin gelismelerden duyurulmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olum haberlerinin gelismelerden duyurulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olum haberlerinin gelismelerden duyurulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joyeux noel » ozunu inkar etmek » oyuncakbulut » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » gokhan gonul » mute » yildiray ogur » balik burcu erkegi » kara kara badem gozler » 43 tane online yazar gormek » sperm deyince gulen universite ogrencisi » volkan arslan » aydogan babaoglu » mr big » meydanbenim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk arap klonundan basliklar » evin » hukuksal danisman » tuncay guney » patlicani oksama seansi » asena ozcetin » yaran okuyucu yorumlari » teknik gezi » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » lens » resmi nikah » pes 2009 beta » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » kalbimi kirdin fredo » guclu olmak