olum eger sensen msj at 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasam guzelse eger demek ki olum cirkin
  2. gozelim sensen
  3. kazanan sensen kaybetmeyi onemsemem
  4. olum kere olum olum kare olum
  5. olum kere olum olum kare
  6. olum olum dedigin nedir ki gulum
  7. olum olum dedigin nedir ki gollum
  8. ben varsam olum yok olum varsa ben yokum
  9. olum olum oldum burda
  10. eger bir gun

© 2008 - uludağ sözlük

olum eger sensen msj at başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olum eger sensen msj at ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olum eger sensen msj at nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» machine » okula gitmesem de uyusam mi » bu cagda hala brukerist takilan dingiller » efes pilsen » orumcek » eric cantona tekmesi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » topu kazanirlar diye mevkisine donmeyen defans » aslinda boyle biri yok » erke donergecinin darbe parolasi olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci