olum allah in emri 

kapat
  1. baris manco'nun ölüme dair yazdığı ve mükemmel yorumladığı şarkısı.

akşam olunca kuşlar dönerken
    bir hüzün çöker dolar gözlerim
    ıssız ovaya yağmur inerken
    kim aramış kim bulmuş dertlerine çare
    ölüm allah'ın emri ayrılık olmasaydı

günbatısında sular kararır
    karlı dağlardan aşan yollara

yıllardır seni bekledim durdum
    göç vakti geldi artık yoruldum
    istemem tatsın ask acısını
    her kim anarsa barış adını
    #1220151 (deli bozgun dolu dizgin, 27.01.2007 23:32 ~ 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

olum allah in emri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olum allah in emri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olum allah in emri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahika kocarslanli » cennetten kovuyorum » wasabi » google » allah sana her kahvaltida havyar yemek nasip etsin » elijah bailey » charlie pace » trt 2 » hz adem in tek hucreli canli olma ihtimali » pencere caminin bugusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci