olu ya da diri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. diri diri adam gomenlere verilecek ceza
  2. mini etekli kizi diri diri yaktilar
  3. olen adamin esini diri diri yakmak
  4. kiz cocuklarini diri diri topraga gommek
  5. diri diri yanmak
  6. diri diri gomulmek
  7. diri diri yaktilar
  8. hop diri diri dat diri dit diri dom
  9. diri diri
  10. diri

© 2008 - uludağ sözlük

olu ya da diri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olu ya da diri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olu ya da diri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» latah » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » gamali hac yasagini savunan solcu » seni sican seni » ucuzlere verilebilecek isimler » sinava giren asistana asik olmak » hasretinden haci sakirleri deldim » kuran i yere atan kizin sonu » ctrl alt del » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » yuksek sadakat » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » n f k com » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » metris » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenlik cagindaki erkek » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » aura hiemis » orda durma » i melih gokcek » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » matruska gibisin » kurdun gelini » universite sonrasi ilk is deneyimi » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » formel dusunce bozuklugu » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » wynonie harris