olu veya diri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mini etekli kizi diri diri yaktilar
  2. olen adamin esini diri diri yakmak
  3. diri diri adam gomenlere verilecek ceza
  4. kiz cocuklarini diri diri topraga gommek
  5. diri diri yanmak
  6. diri diri gomulmek
  7. diri diri yaktilar
  8. hop diri diri dat diri dit diri dom
  9. diri diri
  10. diri

© 2008 - uludağ sözlük

olu veya diri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olu veya diri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olu veya diri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok kastim 29 karakter rumuza » believe » breakfast at tiffany s » ntv muhabiri » bgmtlh » kurtlere pislik uretiyorlar demek » her seyi birakip gitmek » seri caylak yapan ibne » cihan haspolatli » mark noble » edip yuksel » her boka ipod demek » odtu iktisat vs odtu isletme » topraktan yaratildigina inanan angut insan » tadinda birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antonio lopez » yazarin kimligini ifsa etmek » nihilist » dun en cok entry giren yazar » turklerde irkciligin default olmasi » buyuk meme » asker esi olmak » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » facebook taki fotograf yorumlari » cranberry » google » gecenin korunde sut icmek » kartalspor » shine on