olu nokta 

kapat
  1. maçlarda kalecinin uzanamayacağı yer için kullanılan deyim.
    #673275 (grand ekinoks, 28.09.2006 06:57)
  2. araclarda dikiz aynasindan baktiginizda goremediginiz yan kisim yada baska bir kisim*
    #851055 (snakesawar, 13.11.2006 00:41)
  3. (bkz: kör nokta)
    #851694 (r duh, 13.11.2006 09:28)
  4. tiyatroda kullanılan bir terim olup, oyun alanında yetersiz aydınlatılmış yer olarak nitelendirilir.
    #1245596 (vend avesta, 02.02.2007 02:27)

© 2008 - uludağ sözlük

olu nokta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olu nokta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olu nokta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » fidelio » layne staley » operasyonla kalbi aldirmak » icen mi gunahkar iciren mi » hikmet cetin olmak » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » kiyamet gunu gazete mansetleri » baslik entry sayisi uyumu » enver aysever » zencilerin sozlukte yazar olmasi » alabanda » uc horan kilisesi » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » hull city » isim degistirmek » kumarda kaybettim askta kaybettim » kadinlari cekici yapan detaylar » rustu recber » orucumu seninle acarim » dengeli beslenme » ahmet turan alkan » sevgilinin inatci olmasi » dunya kadar malin olacagina findik kadar » izhar » turkiye de milliyetcilik » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » erik gerets