olsun hala umidim var 

kapat
  1. kişinin gün gelipte oynadiği oyundan muzaffer olma yollari kapandiği halde, inatla savaşini sürdürdügünü belli eden söz öbeği.
    #1305900 (mulayim, 15.02.2007 02:45)
  2. kaybettiğinin farkında olmayan Pollyanna ' nın sözüdür.
    #1305907 (Alfie, 15.02.2007 02:50)
  3. sener sen'in arabesk filminde söylediği şarkı:

beni unutsun demişsin,
    olsun hala umidim var.
    bak altinca alti bahar
    olsun hala umidim var.
    yikip viran ettin beni
    duysun bunu daglar taslar
    ben oldum sevda vereni
    olsun hala umidim var
    soldu saradi gül tenim
    bagrima bir hancer yedim
    alın yazımış bu benim
    olsun hala umidim var
    o damgayı silemedim
    candan bezdim kahrettim
    allah kerim, allah kerim
    olsun hala umidim var
    olsun hala umidim var
    olsun hala umidim var

http://www.youtube.com/watch?v=i0tHz8eKGZ0 +
    #1509832 (mulayim, 09.04.2007 19:16 ~ 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

olsun hala umidim var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olsun hala umidim var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olsun hala umidim var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avp 2 » ali sen baskan fenerbahce sampiyon » bekarligin sultanlik oldugunu iddia eden zenci » dr fatih menderes bilgili » tek basina ev tutmak icin 1001 neden » ben boyle hayatin » attila gokce » pussy » artur wichniarek » ask yakar » atari salonlarinda orjuken cekmeyi ogreten abiler » sezon ortasinda takim almam » behcet canturk » mecha tengu » divine intervention » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozer aydogan » reddedilmeyecek cikma teklifi » osuruktan tayyare » yarim » maymunlarin 35 yas sendromuna girmeleri » thrill of victory » cafe pi » sevgilisini babam diye kaydeden insan » batman vs spiderman » tek bildigi yemek turu turlu olan asci » asd gibi entry yazma rehberi » for your babies » feeling a moment » akp ye oy veren herkes pisman » jpm