olsun demek zor artik 

kapat
  1. poliyana'nın karamsarlıktan depresyona girip bileklerini kestiği andır.

en dibe vurmuş kişinin daha beterini kaldıramayacak olmasıdır. bir pilli bebek şarkısı sözüdür.
    #3201647 (bashar2, 28.03.2008 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

olsun demek zor artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olsun demek zor artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olsun demek zor artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nba 2k9 » peter pan » yaran yanlis okumalar » angelique buz » tribalenfeksiyon » mozole mirach » hatir ceki » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » debit » impossible brutality » uludag limonata » dunyanin en iyi rock grubu » losing my religion » fatih tekke batuhan karadeniz » wall e » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » 2008 kuresel ekonomi krizi » herkesgibi » basincli konusma » fenerbahce nasil duzluge cikar » san dimas » dumanlimusti » loco » yagmur altinda opusmek » metaphor » ozgur sozluk » sozlukteki erkek hegemonyasi » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » moonshield » biruni