olsem daha iyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olsem de gum yemem
  2. olsem de kurtulsam
  3. olsem de gam yemem
  4. olsem de bir kalsam da bir
  5. olsem eksiksiz olurum
  6. olsem arkamdan diyecekleri
  7. olsem uzulur musun
  8. bugun olsem bana koymaz
  9. olsem de gam yemem dedirten olaylar
  10. bu gunleri de gordum ya olsem de gam yemem

© 2008 - uludağ sözlük

olsem daha iyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olsem daha iyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olsem daha iyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google guvenli arama » i don t wanna know » lumpen rap » k rock » stout » subjektif entry » titanik misali » biricik suden » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » volkan arslan » miguel alvarez » git hadi git ismail yk » recep tayyip erdogan » tatar colu » fenerliyim ama tedavi goruyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kozlenmis biber » yaran facebook gruplari » turkiye denizcilik isletmeleri » ali ihsan sabis » yalnizligin anlasildigi anlar » turk » photofunia com » ben hep kendime cikan bir yokustum » jean amerika nin salvaridir » ibu sozluk » prison sex » akp liysen akp li gibi konus » kadin dedigin budur » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » lost un en guzel bayani