olsa da yesek 

/ 2
kapat
  1. (bkz: kaju)
    #3662516 (notrinova, 14.07.2008 12:21)
  2. gaza gelmiş türk insanının, yemek öncesi esnasında kullandığı en yaygın mottolardan birisidir. yine de, her daim kullanılır; kullanılmalıdır, ne de olsa bize özgüdür.
    #3771104 (faidelibilgi, 04.08.2008 23:08)
  3. (bkz: adriana lima)
    #3928211 (ne dedene nene de ne nenene dede de, 07.09.2008 02:21)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

olsa da yesek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olsa da yesek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olsa da yesek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hefeweizen » bir cinsel aclik muzesi olarak sol frame » ask mesk yok » yalnizlik » derin bir ah cekmek » recep tayyip erdogan » osman gokcek e meydan dayagi » cemkirmek » burak yeter » osman oztunc » dort buyuklerin zor deplasmanlari » wall e » esrar » terorle mucadele kararlilikla surecektir » sapla samani birbirine karistiran sap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » hakeme kafa atmak » samanyolu tv » sol frame » entry ve nick uyumu » atilmasi gereken adimlari atacagiz » papagan » ask her seyi affeder mi » dini bayramlarda esinin elini open tutsak kadin » dinamo kiev » arkadas ariyoruz reklamindaki ikizler » classroom 3 » bir haftada uc kez basildik ben burdan donemem » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman