olsa da yalasak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  2. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  3. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  4. param olsa gucum olsa
  5. ayi degil maymun degil sen olsa olsa
  6. ne de olsa
  7. olsa olsa
  8. ah bir de su olsa
  9. kim olsa anlatir
  10. olsa verirdim

© 2008 - uludağ sözlük

olsa da yalasak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olsa da yalasak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olsa da yalasak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karamda turgan edim » bakire » i kissed a girl » icf » ev arkadasinin 40 yillik deneyimli asci olmasi » google ofke kontrolu » sevgilinin uyuyakalmasi » altinci nesil yazar » uypaciyakoverbeni » yaran msn iletileri » the fountain » ivan vischnewski » the kids from room 402 » kivanc tatlitug » ayten alpman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sil bastan » bir kadin ya da erkek fiyatinin 10 ytl olmasi » kotali adsl » ben de sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim » yuru iskenderim yuru » sennheiser cx 300 » hunlu » arif penalti var mi bu hafta » kedi bakislarina sahip smiley » mehmed uzun » hebeley episode iii » purmuz hasan » kara carsaf » dikolte » rza