olsa da bir seyler yonetsek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olsa da dovsek denilen seyler
  2. rte cumhuriyeti kurmus olsa su an degisecek seyler
  3. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  4. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  5. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  6. param olsa gucum olsa
  7. kamusal seyler ozel seyler
  8. ayi degil maymun degil sen olsa olsa
  9. ah bir de su olsa
  10. ne de olsa

© 2008 - uludağ sözlük

olsa da bir seyler yonetsek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olsa da bir seyler yonetsek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olsa da bir seyler yonetsek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim hayatim » myspace » radyo sol » pierre mardin » umutsuzluk » misery » sokakta yuruyen kiz modelleri » halihazirda » derste icki icmek » osman yagmurdereli » yaran basliklar » mircea lucescu » sporting gijon » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » escinsel danisma hatti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gece vakti disarda gezen kiz » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » kutu kaldirmak » babanin yazar tuvaletteyken entry girmesi » mitch baker » bgmtlh » bilal erdogan in aktutunde askerlik yapmasi » turkiye nin en guvenilir kurumu » daha biz variz sevinmeyin » erkeklere kafayi takmak » bugunun isini yarina birakmayan seovi » smellofsmyrna » ulugay sozluk » yilan » neyzen tevfik