olmusum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. el olmusum
  2. ben dogarken olmusum
  3. olmusum aglayanim yok
  4. ben olmusum facebook
  5. abo yazar olmusum
  6. ben olmusum lost
  7. abo kedi olmusum
  8. abo caylak olmusum
  9. bir de bakmisim ki olmusum
  10. ruyamda caylak olmusum

© 2008 - uludağ sözlük

olmusum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmusum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmusum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ordo » che » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » sol frame in ebesine atlayan sevgili » metabolik sanrilar » afro sacli tatar » makyo » eritrofobi » stereotipi » kolada gecesi yaratiklari » siyasetsizligin kirliligi » sappho » saygi hak edilmez kazanilir » pkk sempatizani yazarlar » bosna hersek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben bir water closet turuna cikayim » tatar » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » yuksek sadakat » turkmetalbands com » herry » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » ataturk un emanetini devirmek istemek » lanetlizeynep » ultraslan » enkoherans » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » maca kizi bilmeyen giremez » bekledikce guzellesen seyler » seni sican seni