olmussa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasil olmussa
  2. bir sey 2 kere olmussa 3 kere de olacaktir

© 2008 - uludağ sözlük

olmussa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmussa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmussa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jon avnet » duran toplarin usta ismi » kaybetmek » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » hifzi topuz » koyuncular » deniz aslan » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » mardan stadyumu » gokhan gonul dostlari » chemical assault » suriye » yan bakmak » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » hayata dair ic burkan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » ben wallace » yigit ozgur esprileri » tugce becerikli » belgetor » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sevgilinin olmesi » gotumuzde ergenekon parmagi » murat yildirim » mta88 » mirac » yanlis anlasilmis sarki sozleri » desmond david hume » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » canim seninle oynamak istiyor