olmus bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak
  2. olmus bil
  3. olu olmus
  4. olmus
  5. kim olmus
  6. olmus lan bu
  7. n olmus n olmus
  8. olan olmus
  9. olmus ulan bu
  10. duydunuz mu x olmus

© 2008 - uludağ sözlük

olmus bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmus bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmus bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» badi ekrem » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » sevisirken dinlenecek sarkilar » taksilerin gece tarifesi » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » senden elektrik alamiyorum » esref saati » dogunun limanlari » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » lazio » ohsss » barbaros altug » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » bilemiyorum altan » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » mehmet demirkol » pinara gel ki gorem » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » ogretmene sigara ikram etmek » alip basini gitmek » delirip butun entrylerini silmek » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » arog » ahmed i dai » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » fuat saka » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez