olmiyim olmiyim diyorum oha falan oluyorum 

kapat
  1. avrupa yakası selin in yaran cümlelerinden biri.*
    (doksanüç, 13.07.2006 14:21)
  2. (bkz: tikky türkcesi)
    (chazsmyr dhuunyl, 13.07.2006 14:42)
  3. komik olduğunu düşünmediğim,duyunca bön bön baktığım,insanların taklidini yapmaya bayıldığı cümle.
    (broadcastonwax, 13.07.2006 14:44)
  4. (bkz: gelme gelme diyorum kal geliyor)
    (pulp fiction, 13.07.2006 14:45)
  5. (bkz: tikky dili ve edebiyatı)
    (bkz: türkçe nin ebesi)
    (6.4.r.1.$.h, 13.07.2006 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ruya » ben » at the end of the rainbow » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » dunya capinda uc yildiz alacagiz diyen baskan » ocb » 34 hyg 34 » dertli dertli sicmak » mert nobre » 1954 » fasizmin kurbani turban » cennet arti cehennem esittir cehennet » askin bittigi an » omer hayyam » hypnogaja » ikinci el araba alacaklara tavsiyeler » promets moi » toto tamuz » anlat demekle olmaz » odtu bilgisayar muhendisligi » i thought i knew it all » sen miydin » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » soruya soruyla karsilik vermek » vazelin » dolunay » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » sara » alkollu yiyecek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa