olmeyeye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olme essegim olme
  2. olme esegim olme
  3. olme lan
  4. olme lan sakin
  5. olme curu
  6. olme istegi
  7. turklerin olme bicimleri
  8. vakit olme vaktidir
  9. sevdiginle olme hevesi
  10. artvin i gormeden olme

© 2008 - uludağ sözlük

olmeyeye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmeyeye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmeyeye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cher » football manager 2009 » en harika sebze ve meyveler » el camino » kufreden kizlar » seksen defa ayni seyi tartismak » 4 c kurali » siki siki baba » basibozuk » var misin yok musun doruk » agza dolanan reklam sarkilari » maraton » bi siktir git dedirten teoriler » espanyol » yarina ne kaldi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » larker » hepinizi dollerim » kufurlu konusan kiz » yemin ediyorum bak kandil kandil » okan bayulgen » kimseyi artilamayayim ama karmam nirvanaya ulassin » yanarim » erkek cinsinin ezik olmasi » bahai mehmet efendi » anlik istihbarat » tiesto » hararetli konusurken memelerini sallayan teyze » metin yuksel » 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » semice