olmeyen sarki 

kapat
  1. duygusal bir baha parçasıdır.

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı
    Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı
    Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı
    Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı

Maziye gömülsede içimizdeki sızı
    Maziye gömülsede içimizdeki sızı
    Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı
    Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı

Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar
    Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar
    Yinede seveceğim seni ölene kadar
    Yinede seveceğim seni ölene kadar
    #2060508 (pablo escobar, 03.08.2007 01:48)
  2. ruhu kalbimizde yaşayan şarkıdır..
    #2060536 (spina, 03.08.2007 01:53)
  3. Bülent ersoyunda söylediği fakat bahanın daha bı guzel duygulu okuduğu aşk şarkısı.
    #2062637 (foreigner, 03.08.2007 14:32)
  4. yönetmenliğini orhan aksoy'un yaptığı, başrollerini ise bulent ersoy abimizle birlikte **, turkan soray, ve fatma girik'in paylaştığı bir turk filmi.
    #3335067 (wAkE, 29.04.2008 16:12)
  5. an itibayle kanal 1 de izlenebilecek olan türk filmi.
    bulent ersoy esas oğlan rolünde, gulsen bubikoglu da esas kız.
    #3335096 (marionette, 29.04.2008 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

olmeyen sarki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmeyen sarki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmeyen sarki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » guiza nin 5 aurelio etmesi » hop hop yukari » son kahve » ayni gecede asik olup ayrilmak » naja sosyopat » houston » i love you zico » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » dero birlikleri » sozlukteki mal kizlar » kebap 49 » serbest » kankaya asik olmak » fethullahci gladyo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hey dostum fransa demistin irak cikti » bunu yapan turktur dedirten olaylar » yaran futbol spikeri replikleri » daniel gonzalez guiza » posof » morgan de sanctis » sayin yazar » acma ayran » dolunayisi » jazzamor » max bendo » fendi » myspace » yaran msn nickleri » ethem bey parki