olmemis vurun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vurun ulan vurun ben kolay olmem
  2. ahmet yildiz olmemis
  3. saddam olmemis olabilir
  4. olmemis ornek olmus
  5. fazla dinlenmekten kimse olmemis
  6. insanlik olmemis denen anlar
  7. ataturk yasasaydi olmemis olurdu
  8. hayatinda hic kimsesi olmemis insan
  9. vurun ibneye
  10. dersim i vurun

© 2008 - uludağ sözlük

olmemis vurun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmemis vurun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmemis vurun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic » hal yamano » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » hamso » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » geuze » eleni karaindrou » recep tayyip erdogan » brick top » dagdan gelmis ayi » pgm 301 » 3 u 1 arada » su cicegi » buyuk ortadogu projesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasamak bir sanattir » kadinlarla ilgili gercekler » osman mumtaz rakmetil » kuresel krizi az hasarla atlatmak » tahta gibi kadin » ballboy » osman pamukoglu » kesmir » kloroasetofenon » osuruk kokusunu pasifize eden don » pkk nin aktutun aciklamasi » sekura » kendini feda etmek » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » bionic