olmek icin zaman gerekiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. linkleri gorebilmek icin uye olmaniz gerekiyor
  2. olmek biraz zaman aliyor
  3. inanclar icin olmek ve dunya tatlari icin yasamak
  4. sevmek icin gec olmek icin erken
  5. ask icin olmek
  6. sozluk icin olmek
  7. bir kadin icin olmek
  8. yasamak icin olmek
  9. devlet icin olmek
  10. olmek icin dua etmek

© 2008 - uludağ sözlük

olmek icin zaman gerekiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmek icin zaman gerekiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmek icin zaman gerekiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall bana server bul lan allahsiz » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » okan bayulgen in tv programlari » infantisit » ekuinofobi » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » zenobia » facebook u olmayan uuserlar » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » mmrna » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » ulseratif kolitis » priapizm » chem 7 » ronaldo luis nazario da lima » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » terorun turkcesi » bolot bayrishev » stifler » dugun » turkmetalbands com » ab grubu izleyici » paran varsa kralsin yoksa yalansin » scurtel » trevanian » kesif sanrilari » iritabl duygudurum » kelime salatasi » respect my authority » oguzhan tercan » orijinalinden guzel olan coverlar