olmeden once gorulecek yerler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gezip gorulecek yerler
  2. olmeden once kesinlikle gorulmesi gereken yerler
  3. gokyuzunde gorulecek bir sey kalmadi
  4. turkiye ab ye girerse gorulecek manzaralar
  5. oldukten sonra faydasi gorulecek filmler
  6. ben olmeden once
  7. ben olmeden
  8. olmeden once olunuz
  9. olmeden once olmek
  10. olmeden once hissedilenler

© 2008 - uludağ sözlük

olmeden once gorulecek yerler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmeden once gorulecek yerler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmeden once gorulecek yerler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 444 0 532 » zamanin manzarasi » motherfucker » gurayim » muhterem fil » doktor » okumaya gecmek » tasak » koagulasyon » japon olcam ben » burclar uyusmadigi icin evlenmeyen insanlar » pes 2009 » bir kadin ya da erkek fiyatinin 10 ytl olmasi » supermen i radyoaktif orumcegin isirmasi » yuriko omega » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben bu yaziyi sana yazdim » agire jiyan » 200 ytl » t i » mudur bey allahsiz ve ermeni mi » ben boyle hayatin » didier deschamps » msn zirvesi » statik smiley » gittin sanma » erdogan demiroren e oglunu basimizdan al cagrisi » milliyeciligi gericilik sanan zat » richard ramirez » donsun » milram